Beauty

Omiljeni tretmani lica koje prakticiram i ponešto o njima

U prvom blogu spomenula sam omiljene mi tretmane lica pa stoga u ovom blogu nešto više o njima. Ne dopustite se priučeni ljudi “igraju” sa vašim licem, oni koji nisu školovani i stručni za taj posao. Brigu o svojem licu sa punim povjerenjem prepuštam mojoj divnoj doktorici Jeleni Meštrović Štefekov iz Poliklinike Šlaj Anić.

Kemijski piling, mikrodermoabraziju i mezoterapiju otprilike radim jednom mjesečno ili jednom u dva mjeseca. Kemijski piling je metoda kojom se uklanjaju gornji slojevi kože kemijskim sredstvima – kiselinama. Piling može biti površinski, poluduboki i duboki.

Nakon procjene liječnik će odlučiti koji piling je potreban za stanje vaše kože.

Pilingom se postiže uklanjanje starih stanica kože, bolji tonus, koža izgleda zdravije i svježije. Mikrodermoabrazija je neinvazivan postupak koji je potpuno bezbolan i ne zahtijeva oporavak. Ovim tretmanom možete korigirati ožiljke od akni, pigmentacijske mrlje, bore, kožu oštećenu od sunca, itd. Mezoterapija se provodi injektiranjem koktela vitamina, minerala, antioksidansa, hijaluronske kiseline i drugih aktivnih tvari u srednji sloj kože. Sitni ubodi igle kroz kožu omogućuju da hranjive tvari dođu na pravo mjesto.

Bitna stvar za napomenuti je da ubodi nisu bolni i podnose ih čak i osobe koje imaju strah od igle. Kažu da se ovaj tretman naziva “infuzija kože” jer koža nakon ovog tretmana “oživi”. Jako često čujem komentare da mojem licu ne trebaju nikakvi tretmani što mi naravno laska ali itekako su mi potrebni.

Ne postoji njega slična ovoj koju bi mi mogli sami napraviti kod kuće i sa tako vidljivim rezultatom.
Na stranicama Poliklinike Šlaj Anić često možete naći odlične akcije za određene tretmane a nadam se da ćemo uskoro imati i neku nagradnu igru na mojem profilu.

Vaša Lejla ❤️.


Autorska prava

Materijal koji se nalazi na ovoj stranici zaštićen je pod imenom “Lejla Filipović”. Strogo je zabranjeno korištenje teksta u cjelini, dijelova teksta ili fotografija bez prethodnog dopuštenja autora.