Beauty

Blog prvi: Dobrodošli i po nešto o njezi kože

Sretan mi rođendan… Danas punim 45 godina a moja službena stranica je službeno vani! Kada vidim te dvije susjedne brojke jednu do druge na papiru nekako mi se čini puno i zbilja ne znam gdje proleti sve to vrijeme. Nisam opterećena godinama i neka brojke ostanu brojke a nadam se da ću uz sve “blagodati” u kozmetičkoj industriji stariti dostojanstveno. Budući najviše upita dobivam upravo o njezi kože i kremama koje koristim mislim da je logično da to bude i tema ovog prvog bloga. Odlučila sam se za par trenutnih favorita renomiranog dermokozmetičkog brenda Eau Thermale Avene.

Zašto Avene?

Zato što općenito imam povjerenje u kreme koje stoje na policama ljekarni,prisutni su na tržištu već 30 godina širom svijeta, specijalizirani za razna stanja kože.

Ponosna sam sto sam već skoro godinu dana njihovo zaštitno lice za Hrvatsku. Mislim da čovjek mora stajati iza proizvoda kojeg reklamira, nikada ne bih vezala svoje ime uz nešto što ne bih koristila tako da znajte da sve proizvode o kojima vam u budućnosti budem pisala i koristim.

U zadnje vrijeme najviše pitanja sam dobila o kremi za lice Tolerance Extreme emulzija. Riječ je o sterilnoj kozmetici lagane i nemasne teksture, ne sadrži parfem, hidrira, umiruje pa je samim tim idealna za osobe sa preosjetljivom kožom sklonom alergijama.

Avène Tolerance Extreme emulzija
Avène Tolerance Extreme krema

Nemam preosjetljivu kožu ali ima dana kad na licu primjetim “zasićenje” od preparativne i dekorativne kozmetike a idealna je i nakon raznih tretmana. U mojem slučaju mikrodermoabrazija i mezoterapija ali o tome ću vam pisati nekom drugom prilikom.

Kad temperature malo padnu povremeno ubacim Tolerance Extreme bogatu kremu idealnu za hladne mjesece u godini.

Namjerno sam naglasila “povremeno” jer je Tolerance Extreme bogata krema idealna za suhu i jako suhu kožu lica što moja nije pa je ne koristim stalno nego kombiniram.

Skoro sam zaboravila napisati meni jako bitnu stvar a vjerujem i mnogim damama koje ovo čitaju, a to je da su obje kreme idealna podloga za make up.

Wake up-posvetite se Vašoj koži.

Vaša Lejla


Autorska prava

Materijal koji se nalazi na ovoj stranici zaštićen je pod imenom “Lejla Filipović”. Strogo je zabranjeno korištenje teksta u cjelini, dijelova teksta ili fotografija bez prethodnog dopuštenja autora.